:

top12

  • 1

Розроблено Joomlamaster.org.uaспільно з Joomstudio.com.ua

15-й Літній інститут з американознавства, Львів, 26-30 травня 2014

15-й Літній інститут з американознавства

 

 

“Захищаючи різноманіття – Історія руху за громадянські права та права людини у США”

з 26 по 30 травня 2014 року

у Львівському національному університеті ім. Івана Франка

Відділ преси, освіти і культури Посольства США, у співпраці із Львівським національним університетом імені Івана Франка оголошує конкурс для участі у 15-му Літньому інституті з американознавства присвяченого питанню історії руху за громадянські права в США та як він вплинув на інституціоналізацію процесу захисту прав людини урядом США. Інститут відбудеться 26-30 травня 2014 р. на базі Львівського національного університету імені Івана Франка. 30 викладачів та науковців з вищих навчальних закладів України, юристів та журналістів зможуть взяти участь у роботі інституту на основі відкритого конкурсу.

Останній день подання заявок: 30 квітня 2013 р.

Ця інтенсивна програма включає в себе лекції, семінари, дискусії, моделювання / рольову діяльність та інші заходи, що дозволять учасникам протягом цих днів повністю зануритися у атмосферу Американських Студій. Лекції та дискусії будуть проводитися американськими професорами і робочою мовою буде англійська мова. Програмою літнього інституту не передбачено обговорення питань методики викладання англійської мови та лінгвістики.

Успішні кандидати повинні бути:
Молодими викладачами вищих навчальних закладів України, які викладають або розробляють курси з американських студій, що включають проблематику літнього інституту.
Молодими науковцями, юристами та журналістами із досвідом, або сильною мотивацією до вивчення питань, що стосуються прав людини.
Вільне володіння англійською мовою.

Як взяти участь у програмі:

Заявка на участь складається з аплікаційної форми, рекомендаційного листа, та детального мотиваційного листа, що засвідчує кандидат глибоку зацікавленість кандидата в участі.

Бланки анкет можна отримати на веб сторінці Посольства США http://ukraine.usembassy.gov або електронною поштою за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Перевага буде надаватися кандидатам, які ще не брали участі в попередніх літніх школах з американознавства, що проходили за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Учасники будуть забезпечені проживанням та харчуванням під час проведення Літнього інституту.

Транспортні витрати на дорогу до Львова програмою не покриваються.

Реєстраційний внесок 50 гривень сплачується учасниками під час реєстрації у Львові

Заявки на участь прийматимуться до 30 квітня 2014 р.

електронною поштою на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

archiv

Центральный государственный исторический архив УССР в Киеве. Путеводитель. Киев, 1958. 348 с.

 

  

 

  

 РђРЅРЅР° Рейд. Р›С”нінґрад. - РљРёС—РІ, 2012. - 493 СЃ.

 

Журавльов Д.В. Хто є хто в українській історії / Денис Володимирович Журавльов; худож. А. Єрьоміна. - Харків. - 2011. - 416 с.

 

Максим Яременко, Спеціальні історичні дисципліни: Навч.  РїРѕСЃС–Р±РЅРёРє. Аграр Медіа Груп, 2010. 

Єжи Топольський. Як ми пишемо і розуміємо історію. Таємниці історичної нарації / Пер. з польськ. Надії Гончаренко, наук. ред. Юрія Волошина. Київ: «К.І.С.», 2012. 400 с.